Priser och köpregler

Samtliga priser är angivna i svenska kronor (SEK) inklusive moms.
Vi reserverar oss för eventuella fel i såväl produktinformation som pris och lagersaldo.
Du måste vara 18 år för att kunna handla i vår webbutik.
För tillfället är det endast möjligt att handla i vår webbutik om du bor i Sverige. Om du bor utanför Sverige och är intresserad av någonting, vänligen kontakta oss på info@malmomodern.se eller telefon +46 (0)40-300086.

Leveranskostnader

Alla ordrar över 1500.- SEK levereras fraktfritt. För ordrar under 1500.- SEK tillkommer en fraktkostnad på 69.- SEK. 

Leveranstider

Leveranstiden för lagervaror är 1-3 vardagar från det att vi mottagit och registrerat din order. Vid order av beställningsvaror anges leveranstiden vid respektive produkt. Om en vara avviker från den utlovade leveranstiden kontaktar vi dig via mail eller telefon.

Leveranser

Våra leveranser sker med DHL eller Posten AB. Mindre paket skickas med posten och levereras till närmaste postkontor på din ort. Du får en avisering vis sms eller brev när ditt paket har kommit. Postens ombud håller paketet i 20 dagar. Om paketet inte hämtas ut under den tiden returneras paketet till oss och du som slutkund debiteras den kostnad som returen innebär.
Större sändningar levereras med DHL direkt hem till dörren. Speditören ringer dig för att bestämma leveranstid. Det är därför viktigt att du uppger telefonnummer när du lägger en order.

Betalning

Betalning sker via konto-/kreditkort som är kopplade till VISA eller MasterCard. Notera att leveransmottagarens namn och adress måste överensstämma med kort/kontoinnehavarens namn och adress.
Vid kortbetalning kopplas du mot PayPal´s säkra betalserver.
Malmö modern tar inte ut några extra avgifter för kortbetalning.

Bytesrätt och öppet köp

Du har 14 dagar på dig att byta en lagervara. Varan ska vara i originalskick och i originalförpackning när vi mottagit den. D.v.s, varan får inte vara använd eller monterad. Du får själv stå för returfrakten vid ett ångrat köp. Skulle en vara visa sig vara använd eller i annars ej godtagbart skick när vi mottager den förbehåller vi oss rätten att underkänna returen. Vi löser inte ut vara som skickas till oss mot postförskott.
Vid retur återbetalas varans värde till dig efter det att vi kontrollerat och godkänt varan. Observera att vi inte återbetalar den ursprungliga fraktkostnaden.
Notera att bytesrätten och öppet köp endast gäller lagervaror. Vid beställningsvaror har du inte möjlighet till öppet köp eller bytesrätt eftersom dessa varor tillverkas unikt för dig. Vid beställningsvaror har du endast en ångerrätt på 3 arbetsdagar från det att du beställt varan från oss.
För att utnyttja ångerrätten, kontakta oss på info@malmomodern.se. Skicka inte varan i retur innan du kontaktat oss.

Reklamation

Alla reklamationer, d.v.s tillverkningsfel, fraktskador eller felaktiga varor ska anmälas till oss snarast efter mottagandet. Märker du att paketet är skadat när du mottagit det ska du först anmäla det direkt till leverantören eller till utlämningsstället och därefter kontaktar du oss.
Vid en reklamation krävs att en bild på varan och en beskrivning på felet skickas till oss på info@malmomodern.se. Vid frågor om reklamationer kan du ringa oss på 040-30 00 86 mån-fre 11.00 – 18.00.

Bilder och färger

Vi försöker naturligtvis att återskapa färgerna på varorna i webbutiken så exakt som möjligt men vi kan inte garantera att färgerna är exakt samma som i verkligheten.

Personuppgifter

När du handlar i vår webbutik godkänner du att vi lagrar och använder den informationen som du lämnat till oss, som t.ex. namn, adress och telefonnummer. Detta för att vi ska kunna fullfölja de åtaganden som vi har gentemot dig som kund. Vi behandlar dina personuppgifter med största försiktighet och garanterar att vi inte lämnar ut några uppgifter till tredje part.

Kakor (cookies)

När du handlar i vår webbutik använder vi oss av kakor för att spara information. En kaka är en liten textfil som en webbplats begär att få spara på besökarens dator. Detta gör det smidigt att handla eftersom kakorna hjälper webbplatsen att hålla reda på vilka varor som läggs i varukorgen. I samband med din registrering och beställning hos oss godkänner du att vi använder oss av kakor.